112 og retsvæsen

Alvorligt færdselsuheld ved Assentoft

Arkivfoto

Tirsdag kl. 11.45 skete der et færdselsuheld i krydset Grenåvej/Gunnerupmosevej i Randers SØ.

De foreløbige undersøgelser tyder på, at en 51-årig mandlig bilist kom kørende i en varebil ad Grenåvej i vestlig retning, da han i krydset påkørte en lastbil, ført af en 37-årig mand, der var i færd med at svinge til venstre.

Den 51-årige bilist blev fastklemt i bilen og det så umiddelbart meget alvorligt ud, hvorfor han blev kørt i ambulance med politieskorte til Aarhus Universitetshospital. Her viste det sig dog senere på dagen, at han umiddelbart var sluppet med flere brud på kroppen, og han blev meldt uden for livsfare. Føreren af lastbilen kom ikke til skade ved uheldet.

En bilinspektør blev kaldt til stedet for at foretage nærmere undersøgelser, og krydset var spærret i nogle timer, mens undersøgelserne og oprydningsarbejdet stod på. Kort før kl. 14.30 blev der igen åbent for trafikken.

I forbindelse med at politiet arbejdet på stedet, blev en betjent opmærksom på en knallert, der kørte rundt inden for politiets afspærring. Betjenten tog kontakt til den 59-årige, mandlige knallertfører, der virkede meget beruset, hvilket også blev bekræftet ved en alkometertest. Manden blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Kommentarer