Ø. Bjerregrav

Frivillige knokler løs for at færdiggøre Bjerregravs Aktivitetspark

Øster Bjerregravs frivillige arbejder ud fra konceptet ”fra vugge til grav”. Aktivitetsparken skal have plads til alle byens borgere – såvel unge som ældre. Skaterparken er allerede blevet et naturligt samlingssted for de unge.

Der er stadig godt gang i arbejdet med Bjerregravs Aktivitetspark: Skaterparken er monteret, legepladserne er ved at være etableret og madpakkehuset er ved at være bygget. Den officielle åbningsdag er lørdag den 19. november. 

Skaterparken er blevet bygget på en lille uge ved hjælp af en mindre hær af frivillige, der gav en lille og stor hånd, da der skulle skrues og samles. Dette har gjort at der kunne spares 96.000 kroner plus moms på projektet, der nu kan bruges til de kommende projekter.

Flertallet af borgere har givet “tommel op”

Skaterparken bliver flittigt brugt før og efter skoletid og er ved at blive et naturligt mødested for byens ungdom. Skolen har lavet regler for brugen af banen i frikvarteret, så der er gang i den hele dagen.

–  Projektet Bjerregrav Aktivitetspark har vist, at byens borgere er klar til at kæmpe for at vise, at vi godt klare de udfordringer der gives. Flertallet af borgerne i Bjerregrav og Over Fussing har givet ”tommel op” til dette projekt. Mange giver udtryk for, at det var lige det, der manglede for at få et naturligt mødested i byen, udtaler Peder Snebæk, frivillig i Bjerregrav Aktivitetspark.

“Fra vugge til grav”

Den nye Aktivitetspark etableres ud fra konceptet ”fra vugge til grav” – der skal være plads til alle byens borgere – unge som ældre.

Se her: Formand for Øster Bjerregravs Aktivitetspark: En fantastisk indsats

– Den officielle åbningsdag bliver lørdag den 19. november og vi håber at Randers Netavis vil komme og lave en fin reportage af dette. Alle sponsere er desuden inviteret, og der vil være repræsentanter fra kommunen tilstede, deriblandt borgmesteren, fortsætter Peder Snebæk.

Se også her: Aktivitetsparken i Øster Bjerregrav skabt af sammenhold og fællesskab

Når det nye 15.000 m2 store aktivitetsområde står færdig er der bygget to legepladser, øer med outdoor-fitness, spisesteder, en overdækket scene og krolfbaner. Ved skolen kommer der trampoliner samt en multibane og ved hallen altså en skaterpark. Nysgerrige kan løbende følge med i arbejdet på Facebooksiden: Øster Bjerregrav Aktivitetspark.

Randers Netavis takker i øvrigt for invitationen og vil selvfølgelig være på pletten til åbningsdagen den 19. november

Kan du lide, hvad du læser? Så gå ind på Facebook og “synes godt om” Randers Netavis her

Kommentarer