Sønderbæk

FSI med storsejr over Bjerregrav B

Storsejr til FSI får holdet fri fra nedrykning. Nu handler det om at forbedre den nuværende fjerdeplads.

FSI fik en sejr på 9-0 over Bjerregrav B i lørdagens udekamp og er nu sikker på at undgå nedrykning.

Træner Henrik Eriksen fortæller:

– FSI satte sig på spillet fra kampen start, og allerede efter to minutter blev Arvydas Rekus spillet helt fri af Søren Busch, men skuddet gik forbi.  Fire minutter efter igen en lang bold fra Søren Busch til Arvydas Rekus og et lob over målmanden til 0-1.

Efter 10 minutter blev der begået et hårdt frisspark imod mig lige uden for feltet, og Justis As hamrede bolden op i hjørnet til 0-2.

Efter 17 min begik Jens Søndergaard straffespark i en glidende takling i feltet og et straffespark til BB. Men hvad modstanderne ikke viste var, at Martin Bach Andersen havde ondt i højre side, så han kunne kun springe til venstre, og han gik længe tid før og lagde sig med sine 203 cm ned og skuddet blev snuppet.

Efter 23 minutter sejlede et fejlindlæg af Arvydas Rekus i mål til 0-3. Efter 33 minutter tog kampens spiller (om det var fordi hustruen kom få min før, vides ikke), men Ryan Frank Hansen (43 år) tog sagen i egen hånd og snød 3-4 BB spillere og spillede et-to med Rasmus Thomsen og hamrede bolden i nettet til 0-4 ved pausen.

2. halvleg

Efter 48 minutter gik Arvydas Rekus solo til 0-5. Justis As og Rasmus Thomsen spillede et-to, og sikkert sparkede Thomsen den ind til 0-6.

Efter 57 minutter blev Jens Søndergaard skadet, og en debutant Verner Eriksen (60 år) kom på banen – ældste spiller på førsteholdet nogensinde kom på mål, og kun to minutter senere i det 59. minut fik BB en friløber, men den “gamle ræv” i målet var snu og lokkede den unge BB spiller til at drible, og pludselig lå Verner sikkert over bolden.

Efter 60 minutter blev kampens mål spillet helt nede fra vores eget mål og med førstegangs bolde frem ad banen og Rasmus Thomsen fik et stikning og driblede uden om målmanden til 0-7. Efter 74 minutter igen Arvydas Rekus til 0-8. Efter 83 minutter ville jeg også lege med og med et flot langskud fra 24 meter hamrede jeg (Henrik Eriksen) bolden op i hjørnet til 0-9.

En god kamp af Ryan Frank Hansen, Glen Kristensen og Arvydas Rekus. FSI er nu sikker på at undgå nedrykning og kan bruge sæsonens sidste tre kampe i et forsøg på at forbedre den nuværende fjerdeplads.

11 kampe * 19 points * Målscore: 32 – 17