Randers midtby

3 tips til den nemme påskefrokost

Påsken står for døren og traditionen tro, så betyder det at venner og familie mødes fra nær og fjern til hygge og ikke mindst påskefrokost. I artiklen her får du inspiration til hvordan du skaber den gode danske påske-komsammen uden det store arbejde.

Måske man er en lille familie, et par eller måske single. Eller måske vil man bare gerne nyde påskens fridage uden den store køkkenakrobatik når den klassiske sammenkomst med familie og venner skal arrangeres. I lokalområdet er der flere gode muligheder for at sikre påskefrokosten uden et større forarbejde.

TIP#1: Spis påskefrokosten ude

Mange restauranter holder åbent i påsken, hvilket betyder man kan få en nem kulinarisk oplevelse uden mados, fedtede fingre, mad der brænder på og opvask.

Et af de store hit blandt restauranter i påsken er påske-buffet, hvor både traditionelle retter og mere eksotiske oplevelser kan snige sig ind. Her kan alle spise sig mætte uden at tænke på, om der er nok kartofler til alle, eller om man skulle have købt flere påskebryg.

Du finder de spisesteder, hoteller og cafeer der tilbyder buffet i lokalområdet ved at søge på “Buffet” i FIND FIRMA eller ved at klikke her.

TIP#2: Take away er meget andet end pizza

Mange tænker på pizza når tanken falder på Take Away, men heldigvis er der i lokalområdet masser af mere kulinariske mulighed tilgængelige.

Mange lokale spisesteder, restauranter og cafeer tilbyder et bredt udvalg af lækker og veltilberedt mad, som ikke engang behøver koste en formue. Man kan finde bokse til hele familien med både traditionelle påskeretter og helt alternative muligheder. Det eneste man behøver at gøre er at bestille de retter man vil have og så vælge et tidspunkt hvor man vil afhente. Det bliver simpelthen ikke nemmere at få god mad hurtigt

Du finder de lokale spisesteder, restauranter og cafeer, der tilbyder Take Away ved at besøge kategorien “Take Away” i FIND FIRMA på linket her.

TIP#3: Slagteren er din redning og har maden klar

Er man ikke så meget til at gå ud at spise eller til Take Away, så kan lækre færdigretter fra slagteren være løsningen.

De lokale slagtere og slagterafdelinger i supermarkederne har forberedt lækre og klassiske middagsretter, både til børn og voksne. Færdigretterne tilberedes med en tur i ovnen – nemt og lækkert. Du slipper for alt besværet, og kan fokusere på den hyggelige dag i familiens skød.

Færdigretterne er lavet fra bunden og minder meget om hjemmelavet mad, så du altid får en smagfuld oplevelse til din påskefrokost.

Du finder de lækre, nemme, frisklavede færdigretter direkte fra slagteren ved at besøge kategorien “Slagter” i FIND FIRMA.

God Påske.

Kommentarer