Randers By

Dagligvarekæden ABC Lavpris køber Tranekærcentret

Tranekærcenteret på Hobrovej i Randers, der rummer 4.944 kvadratmeter erhvervsareal, er blevet købt på tvangsauktion af lavpriskæden ABC Lavpris med hovedkvarter i Tarm.

Dagligevarekæden ABC Lavpris, der har hovedkvarter i Tarm, har købt Tranekærcentret på Hobrovej i Randers.

Tranekærcentret, som var blevet handlet i siden 1988, gik på tvangsauktion i 2016, da kun godt halvdelen af lejemålene i centeret var udlejet. Blandt andet til en frisør, en sportsbar og flere telebutikker

Se her: Tranekærcentret begæret på tvang

Nu har ABC Lavpris altså købt centret på tvangsauktion, og randrusianere med øje for et godt tilbud kan allerede glæde sig: ABC Lavpris planlægger at bruge lokalerne i stueetagen til et lavprissupermarked med tilhørende lager og personalefaciliteter, skriver kæden  i en pressemeddelelse.

Førstesalen vil fortsat blive lejet ud til nuværende lejere.

I pressemeddelelsen lyder det også, at lavpriskæden planlægger at ombygge Tranekærcentrets lokaler og at facaden og udenomsarealerne skal shines op, så de bliver tidssvarende.

– Da det hele er nyt for os endnu, har vi ikke fået lavet en endelig plan, men i starten af det nye år tager vi i samarbejde med kommunen, arkitekten og håndværkerne fat på planlægningen af det kommende projekt. Vi glæder os meget til at komme til Randers, hvor vi synes, at vi får en butik med en rigtig god beliggenhed og med masser af parkeringspladser lige udenfor døren, siger Ejvind Okholm, der er direktør i ABC Lavpris.

ABC Lavpris har i dag 13 butikker og har rundet milliarden i omsætning. De fleste butikker ligger i det midtjyske, mens en enkelt ligger i Glamsbjerg på Fyn.

Kan du lide, hvad du læser ? Så gå ind på Facebook og “synes godt om” Randers Netavis her

Kommentarer