Kultur og events

Gårdsang Langfredag

Turbinen, Tante Olga og Café von Hatten er gået sammen med et par af de lokale boligforeninger om at arrangere en række koncerter i byens baggårde.

Randers genopliver gårdsangen denne Langfredag, når tre af byens spillesteder præsenterer Baggårdskoncerter i Randers by – et musikalsk lysglimt i en påske, hvor mange må blive hjemme.

Langfredag kommer til at føles lidt kortere, når Turbinen, Tante Olga og Café von Hatten præsenterer ni gratiskoncerter i ni baggårde i Randers med 3 lokale musiknavne fra 13.00 – 16.00.

Slå altandøre og vinduer op og glæd dig til genkendelige sange med masser af syng-med-faktor fra byens baggårde. De optrædende er de lokale musikere Esben Horn, Peter Vildmand og duoen En Kort En Lang.

Initiativet med baggårdskoncerter kommer fra Kris Herman, der driver musikbooking-platformen uncovermusic.dk og er blevet en realitet i samarbejde med de lokale boligforeninger Randers Boligforening af 1940 og Boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden.

Som spillesteder plejer vi at kunne samle en masse mennesker til fede musikalske oplevelser. Det kan vi efter omstændighederne desværre ikke gøre, som vi plejer, men vi har tænkt os at prøve på en ny måde. Derfor vil Turbinen, Tante Olga og Café von Hatten hver især give os i kast med at sende live fra koncerterne fredag – så alle de, der ikke har musik i baggården, man kan være med hjemme fra.

Hold øje med spillestedernes Facebook-sider og -hjemmesider fra fredag fra kl. 13.00 og se med, når byens baggårde fyldes med musik.

Kommentarer