Livsstil og forbrug

1000-vis af muligheder: Giv en plakat i gave

Se det oplagte valg, når det kommer til sjove plakatgaver. Annoncørbetalt indhold.

Plakater er gode gaver, dels da de er billige, dels da der altid er plads til dem i hjemmet. Alt kan i princippet blive en plakat, så længe det er fladt. Derfor har du lige så mange muligheder, som du har fantasi til at forestille dig. Rækker fantasien ikke så langt, kan du finde i tusindvis af plakater på nettet, fx her. Bliv klog på, hvilken plakat er den rette gave til far, mor og venner.

Plakater med tekst er gode til forældre

Plakater med tekst er det mest oplagte valg, når det kommer til sjove plakatgaver. For hvor du godt kan give din mor en plakat med zebraer på, siger en plakat med en komisk definition på ordet ”mor” lidt mere. For både far og mor er der variationer inden for citatplakater og andre plakater med tekst, så du ender ikke nødvendigvis med at købe den samme plakat som alle andre. Forskellige grafiske opsætninger af tekstplakater giver også forskelle i æstetikken.

Giv en neutral eller abstrakt plakat

Hvad angår plakat som gave til vennerne, kan du fx give dem en botanisk plakat med motiver af planter, der generelt er et neutralt motiv til hjemmet. Kender du vennens smag temmelig godt, kan du også overveje en plakat med abstrakt motiv, hvor buede former og vilde farver giver et fængende visuelt indtryk hos folk, der forstår at værdsætte de usædvanlige mønstre.

Match plakat med din vens interesser

Det periodiske system, stjernetegn, opskrifter på cocktails og molekyler er alle sammen gode eksempler på motiver til plakater, der kan blive interessante gaver, hvis ellers du har en føling for din vens interesser. Uanset hvad han eller hun kan lide, findes der flere plakater for dem.

Gå på udkig allerede i dag og find den rette plakat at give i gave til familie eller venner.

Kommentarer